Wednesday, May 22, 2024

Régebbi prodzsektem - An older project of mine

Volt egy régebbi környezetvédő prodzsektem, amit először FEcoWebS, utána FEWS néven neveztem. Ennek a közkincs honlapja még mindig elérhető a neten, ahol az olvasóim talán fellelhetnek még néhány jó ötletet, amit ezen a blogon nem írtam le:

https://fecowebs.ourproject.org/index_hu.html

Lehet, hogy ennek a blognak is az lesz a sorsa, mint annak a prodzsektnek... nincs ugyanis elegendő erőforrásom ahhoz, hogy normálisan folytassam. Esetleg akkor folytatnám mégis, ha sikerülne meggazdagodnom, vagy ha olyan ötletem támadna, amivel kevés energia befektetésével viszonylag nagy sikert remélhetnék. Viszont a közeljövőben nem tervezek ilyen témában művelődni, és a közönség is kicsi, úgyhogy a folytatás a közeljövőben nem valószínű. Jelenleg inkább a kereszténység kritikájára és a matematikára, esetleg a parapszichológiára koncentrálok a szabadidőmben, és a blogoknál maradandóbb formátumokban (pl. könyvek írásában) gondolkodom.

I had an environmentalist project earlier, which I first called FEcoWebS, then I called it FEWS. Its public domain homepage is still accessible on the net, where my readers might find some good ideas, which I haven't written down on this blog:

https://fecowebs.ourproject.org/index_en.html

It is possible that the destiny of this blog will be like that of that project... as I don't have enough resources to continue it properly. Maybe I would still continue it, if I managed to get rich, or if I got such an idea, that would make me hope a great success investing little energy. However, I do not plan to educate myself in this topic in the near future, and also my audience is little, so the continuation in the near future is not probable. In the meantime I focus on the criticism of Christianity and on Mathematics, maybe also on Parapsychology in my free time, and I prefer formats more durable than blogs (e.g. books).

No comments:

Post a Comment